Galda manieres pamati - praktiskā meistarklase
ar 4 kārtu maltīti jau 27.08.24.
Sertificēta Savedēja
Viesnīca Servisa un Austrian Higher School of Etiquette absolvente Kristīne Dakstiņa
Sadarbībā ar Michelin ceļveža iekļauto restorānu White House, aicinu Tevi uz vērienīgāko, atklāto tikšanos 27. augustā par un ap galda manieru pamatiem.
Kāpēc apmeklēt praktisko meistarklasi?
Šis būs aktuāli ja...
Dzīvo randiņu posmā;
Vēlies iepazīties ar partneri;
Vēlies atstāt labu iespaidu uz kolēģi vai priekšnieku;
Augsta klase ir nākošais saskarsmes līmenis, kuru vēlies;
Vēlies iegūt jaunus kontaktus un kļūt pašpārliecinātāka/s;
Vēlies dzirdēt komplimentus un atzinību pat no sava dzimuma pārstāvjiem.
Vērtība 160€
Šogad 100 €
Uzzināsi ko mums skolās nepareizi mācījuši par galda kultūru un labosim to mūsu tikšanās reizē
Ko nekādā gadījumā nedarīt saviesīgā vidē;
Kā korekti pasūtīt ēdienus un dzērienus;
Kam paredzēta auduma salvete un kā ar tās palīdzību sniegt signālus;
Kā mieloties ar sarežģītajām salātlapām;
Kā korekti turēt dzērienu traukus;
Korektās tēmas un laiki pie maltītes gan biznesā gan saviesībās;
Ko nekad nepasūtīt no ēdienkartes, ja arī sabiedrotais nepasūta;
Kāpēc dažos gadījumos ir jāapmaksā rēķins pašai/m un kad to vajadzētu atļaut sabiedrotajam.
Kā noris praktiskā tikšanās?
Tiekamies uz saviesīgo intro, iepazīstamies;
Uzkodas etiķete;
Zupas izvēles etiķete;
Pamatēdiena servēšana, to izvērtēšana;
Deserta baudīšana;
Tīklošanās.
Kristīne Dakstiņa
Mentore, konsultante jau 15 gadus vienā personā.
Mana misija ir palīdzēt piesaistīt partneri, atrast katra trumpjus un tos pasvītrot, tādā veidā izkopjot elegantas sievietes, galanta kunga pašpārliecinātības pamatus.
Izveidojusi konsultāciju ciklus, kas tautā sauktas arī par programmām, ar pārdomātu secību, lai attīstītu visas šķautnes, kas ir vajadzīgas, lai piesaistītu adekvātu partneri romantiskām attiecībām.
Iedvesmotāja vairāk kā 900 cilvēkiem.
es Tev apSolu
Tev vairs nebūs jājūtas neveikli pie 15 galda piederumiem. Es dalīšos ar vieglākajiem paņēmieniem kā atšķirt galda piederumus, lai bez minstināšanās atstātu aristokrātisku iespaidu.
Tu jutīsies pašpārliecinātāka saviesībās par vismaz 50% un pievienosies zinošo eleganto dāmu un galanto kungu pulciņam pasākumā.
Pat pēc laiskas kafijas baudīšanas vienatnē Tu saņemsi komplimentus no vīriešiem (vairākkārt dāmas pēc šīs meistarklases dalās ar šiem piedzīvojumiem).
Kungi iegūs stabilu piekrišanu pat starp sava amata līderiem.
Tu sāksi saredzēt pasaulē iespējas nodibināt iespaidīgākus kontaktus bez mulsuma.
Noteikti palielināsi iespēju tikt paaugstinātai/m darbā, ja to vēlēsies. Mums taču visiem patīk kolēģi ar labām manierēm.
Saņemsi personīgus piemērus kā mājas idillē uzsākt jaunas tradīcijas, kas neapgrūtinās ikdienas dzīvi ap galda kultūru ģimenē.
Atsauksmes
Ilze Grigale
Paldies, Kristīne
meistarklase bija ļoti sievišķīgs atvaļinājuma nobeigums, man ļoti patika, sajutos tiešām kā sevi lutinot. Man ir jāmācās iemīlēt sevi pašu, cenšos darīt ko varu, arī parūpēties par sevi - sajūta ir laba, ja daru kaut ko sev - jūtos sievišķīgāk un ir iespaids, ka citi arī to redz.
Protams, pēc restorāna visu atcerēties nevar, ir jau šis tas noteikti piemirsies, bet man ļoti patīk intelektuāla, pieklājīga vide, līdz ar to tā vidē kurā apgrozies Tu droši vien ir tas, kas man pietrūkst :)
Paldies par padomiem, labprāt piedalīšos vēl kādā pasākumā, ja tāds būs.
Anonīmi
Jauki, ka ir cilvēki, kas apgaismo vismaz kādu sabiedrības daļu par etiķeti, kultūru, uzvedību.
Es iesaku turpināt uzsākto- izglītoties pašai un izglītot sabiedrību.
Paldies par jauko, interesanto un daudzpusīgo informāciju.
Agate
Esmu piedalījusies klātienes meistarklasēs “Flirts pie maltītes”, meistarklasē par stilu, kā arī attālinātā lekcijā par flirtu, un ar nepacietību gaidu jaunas lekcijas un klātienes tikšanās!
Marika
Labprāt piedalītos nākotnes meistarklasēs un iesaku katram pabūt šāda veida pasākumā pie Kristīnes.
Baiba
Kristīne, es vēl nevaru attiet no pasākuma. Tas bija satriecošs un piesātināts ar vērtīgiem ieteikumiem.
Anonīmi
Iesaku ikvienam. Paldies par sniegtajām zināšanām un pieredzi. Ļoti labi pasniegta meistarklase, prieks piedalīties!
Ilze
Vēlreiz paldies par svētīgajiem padomiem meistarklasē. Ar aizrautību esmu izlasījusi gan Tevis doto informāciju mapītē, gan Tavā fb profilā.
Un nu dažus no tiem arī cenšos praktizēt. Piemēram, ikdienā piedomāju kā ēdu, cenšoties neklanīties. Ūdeni mājās dzeru no šampanieša glāzes, turot ar trīs pirkstiem. :)
Paldies par to, ko Tu dari!
Anonīmi
Pasniegšanas metode bija augstā līmenī. Lektore mums bija pati labākā, sirsnīgs cilvēks. Es noteikti ieteiktu vīriešiem vairāk apmeklēt šo. Lai viņi arī zin.
Kur? Kad? Cikos?
Rīgā
White House restorānā Tērbatas iela 2
27.08.
Pulkstens 14:00 (Ierašanās no 13:30)
Norisināsies līdz 18:00 (4 stundas ar tīklošanos)
Kas jāņem līdzi?
Tikai labs garastāvoklis un vēlme praktizēt visu jauno.
*Pasākuma laikā tiks filmēts un fotogrāfēts. Kā arī izvietots sociālajos tīklos.
Pēc dalības apmaksas 24h laikā saņemsi vēstuli
Vērtība 160€
Tikai Šogad 100 €
Ēdienkarte
Uzkoda
CukīnīFeta | rukola | ķirbju sēklas | redīss | ponzu mērce
Zupa
Grieķu jogurts |garneles | lakšu zaļumi eļļa| viegli marinēti gurķi
Pamatēdiens
Lasis
Brokolini | pak choi | melnsakne | valrieksti | miso | bonito mērce
vai
ZiedkāpostsZaļie griķi | Lazdu riekstu granola | siera – melno trifeļu mērce
Deserts
Zemene
Krēmsiers | Baziliks | Bizē
Tēja \ Kafija
Ēdienkarte tiek individualizēta, ja ir alergēni un nepanesības
Visa pasākuma laikā dalīšos un iepazīstināšu ar niansēm, etiķeti, kultūru un manierēm par un ap ēdieniem, galda piederumu servējumu, pieklājības normām kuras ievēro aristokrāti, galma piederīgie kā arī sūtņi, vēstnieki, konsuli, respektīvi diplomāti.
Sadarbības partneris
WHITEHOUSE komandas misija ir radīt neaizmirstamu kulināro pieredzi un sajūtas katram mūsu viesim, lai ikvienam būtu vēlme šeit atgriezties atkal un atkal, katru reizi baudot jaunu, neaizmirstamu garšu piedzīvojumu.
Ēdienkartē dominē produktu kvalitāte un to patiesā garša.
Atlasījuši tikai labākās kvalitātes Latvijas, Eiropas, Āzijas produktus un izejvielas, un, pateicoties pavāru komandas ilggadējai kulinārai pieredzei, tie pārtop par neaizmirstamu garšu kombināciju.
Āzijai raksturīgās garšu nianses, kas radikāli atšķiras no pierastajām vietējām un Eiropas garšām, atklāj ēdiena jaunās īpašības un duetā ar labāko vīnu namu šedevriem, aizved uz aizraujošu gastronomisku piedzīvojumu.
Par Mišelin ceļvedi
Michelin ceļvedis (franču: Le Guide Michelin — "Mišlēna ceļvedis") ir starptautisks restorānu ceļvedis, kas kopš 1900. gada reizi gadā izvērtē to kvalitāti dažādās valstīs, labākajiem restorāniem piešķirot vienu, divas vai trīs zvaigznes.
Šos ceļvežus sāka izdot Francijas riepu ražošanas uzņēmuma Michelin īpašnieks Andrē Mišlēns ar mērķi veicināt auto tūrismu, apmeklējot labākos restorānus. Kopš 1997. gada Mišlēna ceļvedi papildināja ar Bib Gourmand kategoriju restorāniem, kas piedāvā izcilu ēdienu par mērenām cenām. 2020. gadā Mišlēna ceļvedis sāka piešķirt restorāniem arī ilgtspējas zīmi , lai to īpašnieki varētu Mišlēna ceļvedī paust savu vīziju. Ceļvedī apkopo arī ekspertu ieteikto labāko restorānu sarakstu.
Kā rezervēt savu vietu meistarklasē...
Atceries, ka Tu iegūsi ne tikai jaunas prasmes, bet arī jaunus kontaktus, iespējams, draudzības un lietderīgi pavadīsi laiku pilnveidojot sevi!
Tiekamies meistarklasē, jo šī noteikti ir drošākā vide, kurā apgūt galda kultūras prasmes. Tu būsi zinošās, gādīgās un drošās rokās!
Vietu skaits ir ierobežots tāpēc neatliec uz vēlāku un piesakies tagad!
Pasākuma laikā tiks fotogrāfēts un filmēts
Ja kāda iemesla dēļ nevarēsi ierasties, bet dalība būs iegādāta, par to paziņo 48 stundas pirms. Meistarklases specifikas dēļ pie neierašanās atmaksa netiek veikta.